woensdag 5 mei 2010

Primeur: Skooz winkel in Nijmegen!

Shoe Outlet Mandemakers Shoe Retail Group (MSRG) is een succesvolle retailer met verschillende winkelconcepten en tientallen schoenwinkels verspreid door heel Nederland. MSRG dankt haar populariteit mede aan de sterke aandacht voor trends en aantrekkelijke prijzen. Sinds 2008 werkt 2d studio in vorm met veel plezier aan huis-aan-huis-folders, mailings en point-of-sale materiaal voor onder andere de Shoe Outlet-winkels. We lieten al eerder wat promotiemateriaal van Shoe Outlet in onze portfolio zien.

Nieuw winkelconcept: Skooz Sinds het begin van dit jaar ontwikkelen we daarnaast met veel passie een compleet nieuw winkelconcept. MSRG biedt al enige tijd een webshop onder de naam Skooz en vindt het tijd om consumenten ook in de winkelstraat kennis te laten maken met het merk. Jong, fris, modern, trendy. Een merk waar - met name - jonge vrouwen graag mee geassocieerd worden. We brainstormden, maakte moadboards, bezochten winkellocaties, plakten en knipten, zochten materialen, schreven idee├źn uit en zetten de eerste strepen op papier.

Verrassende opening Een maand of 4 later is het bijna zover: volgende week, op vrijdag 14 mei 2010, opent de eerste Skooz.com-winkel haar deuren! In Nijmegen. En daar zijn wij en alle medewerkers van MSRG toch wel trots op. Nieuwe inrichting, nieuwe verpakkingen, nieuwe acties en nog veel meer presenteren we die dag. Op dit moment leggen we de laatste hand aan een van de spraakmakende acties rondom de opening. Kijk maar eens op de foto. Meer geven we nog niet prijs.

Wil je blijven volgen wat er staat te gebeuren? Volg 2d studio in vorm of volg Skooz.com dan op twitter!

In de pers: twinklemagazine • SchoenvisieRetailnewsschoenen.startpagina.nl