maandag 28 januari 2013

Kunst centraal

Kunstenaar Jan van Strien brengt al 15 jaar kleuren, lijnen en vaste materialen samen tot een spannend geheel. 2d ontwikkelde voor Galerie Artijean een website waarin zijn werk centraal staat. Zijn ervaring verlangt naar meer en meer creëren, daarom heeft zijn website een CMS programma zodat het getoonde werk altijd up-to-date-is

vrijdag 25 januari 2013

Van DAG! tot DAG!

Bij Kinderopvang Nummereen staat het kind op de eerste plaats. Logisch eigenlijk.
Om een goed beeld te hebben van het kind thuis en bij de opvang vroeg Nummereen ons een heen-en-weer-mapje te ontwerpen. Nu vullen ouders en medewerkers het vrolijk gekleurde persoonlijke DAG!Boek in en blijven ze op de hoogte, van DAG! tot DAG!

woensdag 23 januari 2013

Optische illusie



Naar deze intrigerende foto's moet je wel twee keer kijken, maar dan zie je hoe ingenieus ze gemaakt zijn.
via Froot.nl

donderdag 17 januari 2013

Dromen is een vak


De Wereld van de Efteling is een wereld vol sprookjes en dromen. Maar ook dromen waarmaken is een vak! En een vak kun je leren. Met diverse opleidingen biedt de Efteling haar medewerkers de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen. Wij maakten een overzichtelijke Opleidingscatalogus, zodat iedereen de opleiding van zijn dromen kan kiezen.

maandag 14 januari 2013

Altijd onderweg

Taxibedrijf van den Hout uit Kaatsheuvel is altijd onderweg, ook in figuurlijke zin. Sinds de start van het taxibedrijf hebben ze met veel plezier en enthousiasme groei en ontwikkelingen gerealiseerd. En ze staan nog lang niet stil! 2d studio in vorm maakte een (mobiele) website, Facebook- en Twitterpagina. Hiermee wordt de dienstverlening verder verbeterd, met o.a de mogelijkheid om snel vanuit uw luie stoel of onderweg een prijs te berekenen en/of een rit te reserveren.

woensdag 9 januari 2013

Samenwerking is een rekbaar begrip!

Nummereen SSC is een professionele en eigentijdse dienstverlener, met ruime expertise op het gebied van HRM, financiën en administratie. Maar ook op het gebied van communicatie, scholing, facilitaire dienstverlening en kwaliteitsmanagement. Ze werken samen met ondernemers om hen te ondersteunen op deze gebieden. Een samenwerking waarin de ondernemer zijn eigen identiteit behoudt en door krachtenbundeling de onderneming versterkt. 2d studio in vorm vertaalde die samenwerking in een folder en (mobiele) website.

woensdag 2 januari 2013

Heb jij last van triskaidekafobie?


Wij houden nu al van 2013
Mensen met triskaidekafobie hebben een angst voor alles wat betrekking heeft op het getal 13. Zij zullen dit jaar jammer genoeg waarschijnlijk als een zware last gaan beschouwen. Wij niet. Bij 2d studio in vorm hebben we weer ontzettend veel zin in dit nieuwe jaar. Met volop innovaties, kansen, uitdagingen en ontwikkelingen op het gebied van offline en online media zien we dit jaar rooskleurig tegemoet! We hopen daarnaast op gezondheid en een portie geluk, want dat kunnen we wel gebruiken om onze ideeën tot werkelijkheid te maken.

Iedereen is welkom bij 2d 
Voor diegenen die onverhoopt lijden aan triskaidekafobie zijn we bij 2d studio in vorm gelukkig gevestigd op nummer 2; werken we met 9 mensen minimaal 5 dagen per week aan creatieve opdrachten; beschikken we over 1 server, 9 computers, 3 laptops, 2 iPads en 8 smartphones om altijd en overal contact te onderhouden; printen we op 3 printers en gebruiken zo nu en dan zelfs nog onze enige fax; we hebben 3 parkeerplaatsen, 1 deurbel en 10 stoelen rond de lunchtafel. Je bent van harte welkom (ook zonder fobie)!

Gelukkig nieuwjaar!


Opmerkelijk
Wereldwijd wordt er rekening gehouden met mensen die een triskaidekafobie hebben: in hotels ontbreekt de dertiende verdieping, en vliegtuigen hebben geen rij dertien. Ook bij klaslokalen en sportnummers wordt 13 vaak overgeslagen.
Een voorbeeld van iemand met triskaidekafobie was de componist Arnold Schönberg, die geboren werd op 13 september 1874. Opmerkelijk genoeg stierf hij op vrijdag de 13e (juli 1951), vlak voor middernacht.