woensdag 2 januari 2013

Heb jij last van triskaidekafobie?


Wij houden nu al van 2013
Mensen met triskaidekafobie hebben een angst voor alles wat betrekking heeft op het getal 13. Zij zullen dit jaar jammer genoeg waarschijnlijk als een zware last gaan beschouwen. Wij niet. Bij 2d studio in vorm hebben we weer ontzettend veel zin in dit nieuwe jaar. Met volop innovaties, kansen, uitdagingen en ontwikkelingen op het gebied van offline en online media zien we dit jaar rooskleurig tegemoet! We hopen daarnaast op gezondheid en een portie geluk, want dat kunnen we wel gebruiken om onze ideeën tot werkelijkheid te maken.

Iedereen is welkom bij 2d 
Voor diegenen die onverhoopt lijden aan triskaidekafobie zijn we bij 2d studio in vorm gelukkig gevestigd op nummer 2; werken we met 9 mensen minimaal 5 dagen per week aan creatieve opdrachten; beschikken we over 1 server, 9 computers, 3 laptops, 2 iPads en 8 smartphones om altijd en overal contact te onderhouden; printen we op 3 printers en gebruiken zo nu en dan zelfs nog onze enige fax; we hebben 3 parkeerplaatsen, 1 deurbel en 10 stoelen rond de lunchtafel. Je bent van harte welkom (ook zonder fobie)!

Gelukkig nieuwjaar!


Opmerkelijk
Wereldwijd wordt er rekening gehouden met mensen die een triskaidekafobie hebben: in hotels ontbreekt de dertiende verdieping, en vliegtuigen hebben geen rij dertien. Ook bij klaslokalen en sportnummers wordt 13 vaak overgeslagen.
Een voorbeeld van iemand met triskaidekafobie was de componist Arnold Schönberg, die geboren werd op 13 september 1874. Opmerkelijk genoeg stierf hij op vrijdag de 13e (juli 1951), vlak voor middernacht.