dinsdag 16 november 2010

Casade winnaar 2d-jubileumactie


20 jaar 2d studio in vorm

20 jaar vormgeving, communicatie, creativiteit en werkplezier. Met allerlei mooie herinneringen, inspirerende opdrachtgevers en boeiende projecten. Dat is een traktatie waard. Onlangs viel Casade met een van haar opdrachten bij 2d in de prijzen.

Gefeliciteerd Casade!

Casade is een maatschappelijk betrokken woon- en wijkcorporatie. Casade zoekt altijd samenwerking met bewoners, lokale overheid, maatschappelijke instellingen en het bedrijfsleven. De wijkpunten zijn daarvan een goed voorbeeld; hier komen wonen, zorg en ontmoeten in één gebouw samen. Onder het motto ‘Thuis in de wijk’ investeert Casade actief in de leefbaarheid in wijken. Want voor iedereen is een passend (t)huis.

Precies daarom gaven we Casade een serie vogelhuisjes, afgestemd op de specifieke woonwensen van de huismus, koolmees, pimpelmees, roodstaart en ringmus. Want ook zij hebben noten op hun zang als het gaat om wonen. Wendy Trügg, adviseur communicatie en al jarenlang een van onze contactpersonen bij Casade, nam namens haar collega’s graag de prijs in ontvangst: ‘Bedankt voor de leuke attentie, de vogelhuisjes prijken hier op de vensterbank! Ik krijg opeens veel meer bezoek van collega’s’.

Het geschenk viel zo goed in de smaak dat de eerste bewoners van de woningen in het project Rosagaerde eveneens verrast gaan worden met een vogelhuisje. Meer van onze gerealiseerde opdrachten voor Casade vind je hier, hier en hier.Elke 3 maanden een verrassende prijs

Elke 3 maanden van dit jubileumjaar verloten we onder al onze opdrachtgevers een verrassende prijs. De laatste trekking is op 1 december 2010. Doet u ook mee?