dinsdag 19 januari 2010

Bereken en plan online je bouwproject

Budget en planning van nieuwe bouwprojecten zijn nu eenvoudig te bepalen. Expert of niet: je hebt zo een budget berekenend.

Stichtingskosten.nl biedt de mogelijkheid om de totale kosten van nieuwe bouwinitiatieven, de zgn. stichtingskosten of investeringskosten, snel te laten berekenen. Zo kun je in een vroeg stadium de haalbaarheid van nieuwbouwplannen onderzoeken. Naast de investeringskosten van het project geeft de site een indicatie van de bouwtijd en de totale projecttijd (van eerste idee tot ingebruikname). Je kunt als opdrachtgever door verschillende stappen te doorlopen zelf een projectbudget samenstellen.

Stichtingskosten.nl is ontwikkeld voor de professionele markt, maar kan ook door particulieren gebruikt worden. De prijzen en marktwerking worden elk kwartaal geactualiseerd. Door de stapsgewijze opbouw en de uitleg bij elke stap is het invullen van gegevens niet moeilijk.

Voor diegene die hun bestaande huisvesting willen renoveren wordt er gewerkt aan een renovatie-module. Deze module zal medio 2010 online zijn.