woensdag 12 oktober 2016

Energieke campagne

Betaalbaar wonen én energie besparen? Dat is waar de campagne ‘Groen is goed (te) doen’ van Casade om draait! We gingen we aan de slag met een logo en een krachtig beeld voor alle middelen. En daar kregen wij weer energie van!
Herkenbare campagnestijl
We ontwikkelden een krachtig campagnelogo dat makkelijk toepasbaar is op verschillende achtergronden. En om de herkenbaarheid nog verder te vergroten, maakten we een fototemplate zodat Casade iedere tijdlijnfoto op Facebook zelf kan voorzien van de campagnestijl. En dat is dan voor Casade weer goed te doen.


Opvallend campagnebeeld
Niet alleen is elke uiting – van website tot beachvlag – voorzien van de herkenbare huisstijl, we vertaalden ook de kern van de duurzame boodschap naar een opvallend campagnebeeld, toegepast in o.a. flyers en posters. Zo weet elke huurder van Casade hoe makkelijk ze groen kunnen doen.

http://www.groenisgoedtedoen.nl/p1492829

Handige site
Op de campagnesite lezen huurders van Casade o.a. hoe de actie werkt en hoe ze zich kunnen aanmelden als ambassadeur. De site werd door ons ontworpen en gebouwd. Dus als er iets verandert, dan is deze in een handomdraai door ons aangepast. Ook dát is goed (te) doen.