woensdag 6 mei 2015

3 succesformules op de matWanneer je een grote hoeveelheid informatie duidelijk - en langdurig - over wil brengen, wanneer je betrokkenheid tot stand wil brengen met je merk, blijkt een papieren magazine nog steeds van toegevoegde waarde. Dat geldt in de recreatie, in de medische sector en bij kinderopvang. Om maar wat te noemen.

Ga er maar even voor zitten

Tijdschriften blijven periodiek bij hun doelgroep over de vloer komen, daar zijn wij van overtuigd. Ook (of juist?) in het digitale tijdperk. Ze creëren als vanouds een sterke band met hun lezers. Gelijkgestemden zoeken immers verbinding bij elkaar. Dat geldt bijvoorbeeld voor specialisten in de oogzorg én voor ouders met dagopvang voor hun kinderen. Met trots bevestigen sommigen het lidmaatschap van de ‘club’. Al jaren realiseren wij periodiek de papieren magazines Eyespy en Dag!. Daarmee verrassen respectievelijk Alcon en Nummereen kinderopvang hun doelgroepen met waardevolle zaken die informeren en verbinden.

Wat je doelgroep ook is, we zorgen ervoor dat je periodiek verrassend is, maar herkenbaar. Als je het wil, van het bedenken van de titel tot en met de verzending. We vertellen jouw verhalen, maken foto’s en illustreren. Graag zelfs. Dat deden en doen we voor Eyespy en DAG!, maar bijvoorbeeld ook voor Welkom&Wegwijs, CasaDivers, Peper, Visus en Kracht.

In de toekomst blijft het magazine onmisbaar. Al was het alleen maar omdat er mensen blijven met behoefte aan het papier tussen je vingers en het ongestoord opnemen van informatie. Een papieren periodiek hoort in de uitgekiende mix van communicatiemiddelen (offline én online) die samen de merkbeleving maken.