maandag 6 april 2015

Lloyd's Register kiest voor 2d


De vernieuwde ISO-normering biedt de kans om kwaliteit binnen je organisatie over de volle breedte te verankeren. Lloyd’s Register kan je daarbij perfect bijstaan. Maar hoe maken ze dat duidelijk aan hun doelgroep? Daar hebben wij zo onze ideeën over. Met als gevolg dat we ons concept in Centraal-Europa uit mogen rollen!

Mind the Gap
De toekomst van ondernemingen wordt gekenmerkt door uitdagingen; divers, internationaal en ingrijpend. De druk en de risico’s worden groter. Voor die onzekere, maar kansrijke toekomst zijn de nieuwe ISO-­normen geformuleerd. Een kans je organisatie daadkrachtig en resultaatgericht in te richten.
Maar hoe ver ben je daarmee en wat moet je nog doen? Met dat als uitgangspunt ontwikkelden we het concept Mind the Gap. We brachten de complexe weg naar een goed managementsysteem overzichtelijk in beeld. Door middel van enkele vragen maakten we duidelijk welke mogelijke reis een onderneming af kan leggen. Je bepaalt immers het liefst zelf de route, het ritme en de bestemming van die reis. Lloyd’s Register kan je op elke gewenste wijze en in elke fase van dit traject bijstaan. Precies op maat van je organisatie.

Met Mind the Gap hebben we voor Lloyd’s Register een sterke basis in de communicatie voor de komende jaren rondom de nieuwe ISO-normeringen. De eerste folders voor de Nederlandse markt zijn inmiddels gerealiseerd!