maandag 28 juni 2010

Trendy schoenenwinkel Skooz
Na al enige tijd online actief te zijn met een overzichtelijk webshop is onlangs ook de eerste Skooz-winkel geopend. De schoenenwinkel in hartje Nijmegen staat voor een fris, jong, trendy en overwegend vrouwelijk assortiment met een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Met heel veel plezier en enthousiasme hebben we gewerkt aan alle zaken rondom de succesvolle opening van de eerste Skooz-winkel. Van de eerste brainstormsessies tot de moodboards, van het verpakkingsontwerp tot de etalageinrichting, van de posters tot het meubilair, van het schilderwerk tot de de laatste lampenkap. Het was zowel voor 2d als voor de medewerkers van Skooz een intensieve operatie, maar de samenwerking zorgde voor een prima resultaat. De opvallendste zaken op een rijtje.

Multifunctionele etalages
Met de opvallende lichtreclame kún je de winkel niet ongemerkt voorbij lopen. Een groot verschil maken verder de etalages, waarin de nieuwste aanwinsten 24/7 te zien zijn. Of de geodkoopste. Of de sportiefste. Of de hoogst-gehakte. Met multifunctionele etalageblokken kunnen wij en de medewerkers van Skooz de etalages elke keer naar wens inrichten. Kleine moeite, groot effect.

Schoendozen zorgen voor wisselend interieur
De voorraad schoenen (veelal in dozen) bepalen voor een belangrijk deel het winkelinterieur. Voor de schoendozen maakten we daarom een concept waarbij de deksel aan voor- en achterzijde een andere sfeer heeft. Door de dozen in de rekken om te draaien krijgt de winkel in één klap de uitstraling die past bij het seizoen en de laatste trends! Bovendien is er een deksel voor damesschoenen en een voor herenschoenen. En dat zie je meteen.

Tassen en trends
Nieuw in het assortiment zijn de tassen, want bij elk paar schoenen wil je het liefst een bijpassende tas, toch? Dat vergde natuurlijk aanpassingen voor de winkelrekken. Doordat we de schoenenrekken afwisselen met presentatiekasten is er niet alleen voldoende ruimte voor tassen, maar ook extra aandacht voor trends, merken en seizoensartikelen. En wat je meeneemt uit de winkel gaat in een prachtige tas, waar je mee gezien mag worden.

Even passen
We ontwierpen zitelementen die helemaal passen in de huisstijl van Skooz. Roze natuurlijk. En met ronde vormen. Van ijzersterk materiaal. Zodat de talloze klanten snel even kunnen passen. Slimme spiegels plaatsen we er vlakbij.

POS-materiaal
Natuurlijk droegen we ook zorg voor al het promotiemateriaal. Posters, displays, flyers, wanddecoratie, prijskaartjes, beletteringen. En elk hoekje is gedacht!

Online in de winkel
Inmiddels weten de klanten van de voormalige Shoe Outlet de Skooz-winkel - online én in de straat - prima te vinden. Voor diegenen die in de winkel de juiste maat of kleur, ondanks de royale voorraad, niet kunnen vinden, kunnen ter plekke via internet het gewenste paar bestellen. De schoenen worden vanuit het hoofdkantoor per ommegaande thuisbezorgd.

Afrekenen
Was de toonbank voorheen uitsluitend een plek om af te rekenen, nu biedt de omgeving van de kassa vooral inspiratie. Met onder andere onze animatie op een enorm beeldscherm, middelen om je schoenen lang mooi te houden, en de laatste topmodellen.