woensdag 29 juli 2015

Mimi's keuze



Mimi koken & tafelen in Goirle maakt zorgvuldige keuzes als het gaat om wat er in de winkel in de schappen komt. Binnenkort breidt het assortiment uit met een bijzondere selectie producten, waarvoor we een herkenbaar label maakten. Het Mini-foldertje voor aan de verpakkingen kunnen ze bij Mimi zelf makkelijk aanpassen en printen voor het product van hun keuze, zonder dat het ten koste gaat aan de herkenbaarheid en de huisstijl. Handig!

vrijdag 17 juli 2015

Even pauze voor weer 'n frisse blik


Eén week - van 3 t/m 7 augustus -   zijn wij gesloten. Lang genoeg om lekker uit te rusten, onze blik te verruimen en natuurlijk te genieten van familie en vrienden.
Vanaf maandag 10 augustus staan we - met beperkte bezetting - weer klaar met nieuwe inspiratie. Om doeltreffende concepten voor jou te ontwikkelen die net even anders zijn.
We wensen je een fijne vakantie!

donderdag 16 juli 2015

LRQA begeleidt je van goed naar beter

‘Om helder te zien, moet u echt durven kijken.’ Met deze verrassende 2-traps hand-out kreeg Lloyd’s Register | LRQA volop aandacht tijdens de ZKN congres in Den Haag in juni. Onze opdracht is geslaagd: beweeg bezoekers om de stand van Lloyd’s te bezoeken. Daar wordt de toegevoegde waarde bij kwaliteitsmanagement van een Lloyds’s-auditor snel duidelijk.

ZKN - Zelfstandige Klinieken Nederland
Klinieken met het ZKN-keurmerk staan garant voor een geborgde kwaliteit van medische zorg. ZKN toetst mensen en processen om organisaties transparant en gefundeerd te verbeteren. LRQA begeleidt hun leden graag op de weg van goed naar beter. Een kwaliteitskeurmerk is immers een tool om te groeien, beaamt LRQA.

LRQA ziet meer dan goed en fout
Bij aankomst op het ZKN congres ontving elke bezoeker de kaart met een wir-war aan teksten en illustraties. Bij de stand kregen ze een tweede kaart, deze keer van gekleurd transparant papier. De kleur filtert ongewenste zaken en wat overblijft is een duidelijke afbeelding.
LRQA heeft de aandacht getrokken, hun aanpak duidelijk kunnen maken en afspraken met potentiële klanten gerealiseerd!


woensdag 15 juli 2015

Een b(l)oeiend verhaal om niet te vergeten


Casade ziet het groeien
2014 was een druk, spannend en inspirerend jaar voor Casade. Een jaar in het teken van samenwerking, groei, aandacht en succes. Met die aanknopingspunten creëerden wij een b(l)oeiende direct-mailing op groeipapier met vergeet-me-nietjes. Als blijvende herinnering aan een onvergetelijk jaar. De gedetailleerde terugblik kunnen de ontvangers in het online jaarverslag vinden.

Kernwaarden
Groeipapier bevat zaadjes, in dit geval van toepasselijke vergeet-me-nietjes, en is prima te bedrukken.
En dat vinden wij uitstekend passen bij de kernwaarden van Casade:
• Betrokken (geworteld)
• Duurzaam (realistisch)
• Verbonden (luisteren en reageren)
• Vertrouwen (in onszelf en onze huurder)
• Resultaatgericht (actief)

Leg het groeipapier of aarde en bedek het met aarde. Met een beetje aandacht en af en toe wat water heb je snel een prachtig resultaat!  



maandag 13 juli 2015

Metamorfose voor Mimi koken & tafelen







Mimi veranderde een tijdje terug haar winkelnaam van Mimi kook- en tafelcultuur naar Mimi koken & tafelen. Geleidelijk aan wordt de naamswijziging overal doorgevoerd. Nu het pand toe was aan een schilderbeurt, was dat voor haar aanleiding om bij ons de vraag neer te leggen hoe wij dat zien.

Twee wordt één
De winkel bestaat uit twee panden. We adviseerden de beide gevels van de winkel in Goirle in één frisse nieuwe kleur te schilderen, passend bij de huisstijl.  Door de koof tussen de twee panden te verbinden, ontstaat er één indrukwekkend vooraanzicht. Het logo is door middel van freesletters op afstand op de gevel gemonteerd, direct boven de ingang.

Hartelijk welkom
Voor passanten die onder de koof door wandelen, is er subtiele raambelettering aangebracht is etched-glass-folie. Het logo en de spraakmakende merken die Mimi levert, zijn zo duidelijk zichtbaar zonder dat het zicht aan de etalage ontrokken wordt. Deurbelettering en huisnummer maken het geheel af. Welkom bij Mimi!