dinsdag 21 april 2015

Jeroen brengt creativiteit

'Dat ga ik ook doen als ik groot ben!'
Als 7-jarig jongetje wist-ie al dat hij hetzelfde beroep wilde uitoefenen als z'n oudere zus. Jeroen Klis (ja, Klis inderdaad) hield woord en zit intussen al een kleine 20 jaar succesvol in het communicatievak. We zijn dan ook super blij dat Jeroen de overstap gemaakt heeft naar 2d en de verantwoordelijkheid neemt voor concept en creatie. Kom je met 'm kennis maken?

donderdag 9 april 2015

Girl power: Sheena schakelt tussen jou en ons

Er komt heel wat bij kijken voor een site online staat, een folder op de mat valt of een belettering aan de muur prijkt. Voor ons, maar ook voor jou als opdrachtgever. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken en te voorkomen dat er gaten vallen in je planning hebben we voortaan extra mankracht. Of beter gezegd: girl power. Maak kennis met creatief Account Medewerker Sheena le Sage!


Van droom naar werkelijkheid!

September 2013…
Heel vaak reed ik langs dat prachtige blauwe-witte pand in de buurt van de Albert Heijn in Kaatsheuvel met de gedachte: hier zou ik heel graag willen werken! Ik volg een deeltijdstudie aan Avans Hogeschool in Breda en ik zocht al een lange tijd een stageplaats op het gebied van Marketing & Communicatie. Ik pakte de telefoon en belde naar 2d studio in vorm op om mijn verhaal te vertellen en eens te babbelen over de verschillende mogelijkheden. Ik kreeg Ank Klis aan de telefoon en ik wist dat ik meteen de juiste persoon trof…

Wat een kans!
Na een ontzettend fijn gesprek met Ank ben ik op gesprek geweest en het klikte meteen! Ik mocht 20 uur in de week stage komen lopen en mezelf gaan ontwikkelen op het gebied van communicatie. Met mijn passie voor vormgeven kreeg ik binnen 2d veel uitdagingen om hiermee aan de slag te gaan. De theorie die ik tijdens mijn opleiding leerde, kon ik prima toepassen in de praktijk bij het reclamebureau. Van het afleveren van drukwerk tot aan het schrijven van complete marketing- en communicatieplannen. Het manusje-van-alles noemen ze het weleens, zo kan ik mijn functie als stagiaire bij 2d het beste omschrijven. Geen dag was hetzelfde en door de diverse instructies en adviezen van verschillende collega’s, bij uitstek van mijn stagebegeleider Desiree van der Wee, heb ik ontzettend veel geleerd.

De ‘echte wereld’ in

Uiteindelijk heb ik 1,5 jaar stage gelopen bij 2d studio waar ik een super leuke, gezellige en vooral educatieve tijd heb gehad. Een aantal weken geleden kreeg ik onwijs leuk nieuws: ik mag fulltime aan de slag bij 2d studio. Niet meer als Stagiaire maar als Account Medewerker, waarbij ik een behoorlijk verantwoordelijke taak op me mag nemen. Ik sprong een gat in de lucht! Heel spannend en ik zie het als een enorme uitdaging en een kans die ik echt niet voorbij mag laten schieten.
Of het nu gaat om een folder, website of belettering, ik wil heel graag kennis met je maken om jouw wensen en behoeften optimaal te kunnen vervullen. 'The most important thing in communication is hearing what isn't said.'
Dus schroom niet en neem gerust contact met me op. ☺
Bel 0416 674 624 of mail naar sheena@2dstudio.nl 

Sheena le Sage

maandag 6 april 2015

Lloyd's Register kiest voor 2d


De vernieuwde ISO-normering biedt de kans om kwaliteit binnen je organisatie over de volle breedte te verankeren. Lloyd’s Register kan je daarbij perfect bijstaan. Maar hoe maken ze dat duidelijk aan hun doelgroep? Daar hebben wij zo onze ideeën over. Met als gevolg dat we ons concept in Centraal-Europa uit mogen rollen!

Mind the Gap
De toekomst van ondernemingen wordt gekenmerkt door uitdagingen; divers, internationaal en ingrijpend. De druk en de risico’s worden groter. Voor die onzekere, maar kansrijke toekomst zijn de nieuwe ISO-­normen geformuleerd. Een kans je organisatie daadkrachtig en resultaatgericht in te richten.
Maar hoe ver ben je daarmee en wat moet je nog doen? Met dat als uitgangspunt ontwikkelden we het concept Mind the Gap. We brachten de complexe weg naar een goed managementsysteem overzichtelijk in beeld. Door middel van enkele vragen maakten we duidelijk welke mogelijke reis een onderneming af kan leggen. Je bepaalt immers het liefst zelf de route, het ritme en de bestemming van die reis. Lloyd’s Register kan je op elke gewenste wijze en in elke fase van dit traject bijstaan. Precies op maat van je organisatie.

Met Mind the Gap hebben we voor Lloyd’s Register een sterke basis in de communicatie voor de komende jaren rondom de nieuwe ISO-normeringen. De eerste folders voor de Nederlandse markt zijn inmiddels gerealiseerd!

vrijdag 3 april 2015

Smart Start Notary: de voordelige notaris




Je zoekt voor een standaard hypotheekakte, samenlevingscontract of testament graag naar de laagst mogelijke notariskosten. DGF Notarissen speelt hier slim op in met een nieuwe dienst: Smart Start Notary. En daarbij horen communicatiemiddelen die daar naadloos bij aansluiten.

Digitaal en zonder poespas

Dat is Smart Start Notary. Ze biedt je een zeer laag tarief als je dossier standaard is en je niet meer nodig hebt dan een basic service. Hun efficiency is dan jouw voordeel! Hiervoor gelden géén ingewikkelde en lange algemene voorwaarden, maar gewoon een korte set glasheldere spelregels.
Het logo, de huisstijl en de website die we daarbij ontwikkelden, sluit daar ronduit bij aan. Overzichtelijk, helder en fris.
Zodat je direct weet of de diensten van Smart Start Notary bij je passen. En wanneer je de aktes op hun locatie komt tekenen, herken je het notariaat meteen aan de bijpassende beletteringen.