dinsdag 20 augustus 2013

Barbie heeft nu realistisch lichaam




Nickolay Lamm, de fotograaf die ons liet zien hoe Barbie er zonder make-up uitziet, besloot een realistische versie van deze pop te maken. Nickolay heeft de maten gebruikt van een gemiddeld 19-jarig Amerikaans meisje om een zo realistisch mogelijke pop te creëren. Zullen we alle Barbie's door deze nieuwe versie vervangen?
via nsmbl.nl

zondag 18 augustus 2013

Online wordt offline wordt online

















Heb je afgelopen week de PIN gallery gemist? Jammer. Maar gelukkig hebben we de foto's nog. :-)
De expositie bestond volledig uit beelden afkomstig van Pinterest. Deze en andere foto's van deze pop-up expositie belandden vervolgens ook weer in een sneltreinvaart op Pinterest. Online wordt offline wordt online. Kijk maar!

Foto's: Huub Spieringhs en On a hazy morning

Door en voor fans van Pinterest


Dit zijn ze dan, de veel gevolgde Nederlandse pinners die the PIN gallery vulden met een afwisselende en inspirerende beelden van Pinterest. Je kunt ze hier volgen:

- Wimke Tolsma
- Jantine Vaartjes van
April and May
- Ank Klis van 2d studio in vorm
- Monique van der Vlist van 101 Woonideeën
- Rosee Berson
- Marieke Noordanus
- Joëlle Wehkamp van Studio Sjoesjoe

- AnoukB (niet op de foto)


101 Woonideeën 
2d studio in vorm
AnoukB
• April and May
Marieke Noordanus
Rosee Berson
• Studio Sjoesjoe

Wimke Tolsma - See more at: http://2dstudioinspiratie.blogspot.nl/2013/08/101-woonideeen-blogt-over-pin-gallery.html#sthash.48DmXlBg.dpuf

maandag 12 augustus 2013

Uitnodiging the PIN gallery

thePINgallerythePINgallery
Na de verrassende officiële opening is the PIN gallery eindelijk voor iedereen open! Tot en met aanstaande zondag ben je van harte welkom deze pop-up expositie in een prachtige oude loods in Amsterdam te bezichtigen.
The PIN gallery is gebaseerd op het steeds populairder wordende Pinterest. Met bijna 150.000 volgers is Ank Klis van 2d studio in vorm de tweede meest gevolgde Nederlandse pinner en werd zij gevraagd deel te nemen met een aantal inspirerende afbeeldingen. Samen met de selectie van 7 andere enthousiaste pinners is er een boeiende offline Pinterest ervaring ontstaan. Kom je ook kijken?

The Pin Gallery
Eyecandy - get visual tickled by pure and tasteful images
12 t/m18 augustus, 10.00 - 18.00 uur
Lauriergracht 154, Amsterdam
Gratis entree

Pinterest als marketingtool
Pinterest is het online medium om via moodboards nieuws te ontdekken, te verzamelen en te delen. Het won vooral snel aan populariteit bij vrouwen, maar intussen vinden steeds meer mannen, organisaties, bedrijven en shops hun weg naar Pinterest. Naast de persoonlijke accounts zijn onlangs dan ook de bedrijfsaccounts geïntroduceerd. Pinterest wordt steeds belangrijker als marketingtool, voor elke branche. Interesse? Ank vertelt je er graag meer over.


vrijdag 9 augustus 2013

Microwhat

 
 




Je kunt natuurlijk van alles en nog wat in de magnetron verwarmen en kijken wat dat voor vreemde effecten oplevert. Maar wie probeert het? Meer voor-en-na afbeeldingen

maandag 5 augustus 2013

De koffie staat klaar

Eerlijk is eerlijk: bij 2d wordt er doorgaans meer thee en water gedronken dan koffie, zowel door onszelf als door onze bezoekers. Maar we hebben wel altijd verse koffie voor je klaar staan. Hoeveel cafeïne daar inzit zouden we zo niet weten. Mocht je koffie gaan drinken op een van de onderstaande locaties (je moet voor de meeste wel naar Amerika), weet je door deze infographic voortaan precies welke koffie het beste bij je past.

zondag 4 augustus 2013

101 woonideeën blogt over The PIN Gallery

2d exposeert op The PIN Gallery
2d studio in vorm is als een van de 8 pinners voor The PIN Gallery gevraagd om 5 inspirerende pins van Pinterest te kiezen die passen bij het thema ‘Eyecandy’. Leuk! Inspiratie die precies bij ons past! Over een week gaat deze pop-up expositie van start in een prachtige oude loods in hartje Amsterdam. Benieuwd naar welke pins wij gekozen hebben? Kom dan volgende week een kijkje nemen!

Blog 101 woonideeën
In aanloop naar deze pop-up expositie wijdt 101 woonideeën tot en met 10 augustus elke dag een blog aan een exposerende pinner. Initiatiefneemster Joëlle Wehkamp van Studio Sjoesjoe trapte af. Blijf 101 woonideeën volgen om kennis te maken met de personen achter de pinterestaccounts.

Deze enthousiaste Pinterest-gebruikers nemen deel:
101 Woonideeën 
2d studio in vorm
AnoukB
• April and May
Marieke Noordanus
Rosee Berson
• Studio Sjoesjoe

Wimke Tolsma

The Pin Gallery
Pop-up expositie in het teken van Pinterest
12 t/m18 augustus, van 10.00 tot 18.00 uur
Lauriergracht 154, Amsterdam
The PIN Gallery op Facebook

 

zaterdag 3 augustus 2013

Portretten in Pantone

Huidskleur? Welke kleur kun je eigenlijk huidskleur noemen? Dat dé huidskleur niet bestaat bewijst dit project van Angelica Dass: allerlei huidskleuren zijn mooi vertaald naar een Pantone-kleur.


Voor diegenen die niet bekend zijn met Pantone: het is een internationaal kleurensysteem voor onder andere drukkleuren.

vrijdag 2 augustus 2013

Belle Labeaume












Op zoek naar een mooi plekje in de Ardeche waar je heerlijk kunt zwemmen, vissen of rotsspringen? Labeaume! Ook het dorpje zelf is zeker de moeite van bezichtigen waard. Labeaume is een stokoud kunstenaars dorpje vol met mooie steile steegjes en intieme pleintjes.


Nieuw: Papershop van Ikea




Liefhebbers van papier kunnen bij Ikea hun hart ophalen aan een grote collectie notitieboekjes, decoraties, cadeaupapier en verpakkingen in de meest uiteenlopende kleuren, maten en ontwerpen. Voor leuke prijsjes natuurlijk. Een pilot van de nieuwe Papershop is van start gegaan bij IKEA Delft en IKEA Barendrecht. In de loop van het jaar wordt het nieuwe concept uitgerold naar andere vestigingen in Nederland. Hopelijk is de Papershop snel te vinden in de Brabantse vestigingen!