maandag 12 augustus 2013

Uitnodiging the PIN gallery

thePINgallerythePINgallery
Na de verrassende officiële opening is the PIN gallery eindelijk voor iedereen open! Tot en met aanstaande zondag ben je van harte welkom deze pop-up expositie in een prachtige oude loods in Amsterdam te bezichtigen.
The PIN gallery is gebaseerd op het steeds populairder wordende Pinterest. Met bijna 150.000 volgers is Ank Klis van 2d studio in vorm de tweede meest gevolgde Nederlandse pinner en werd zij gevraagd deel te nemen met een aantal inspirerende afbeeldingen. Samen met de selectie van 7 andere enthousiaste pinners is er een boeiende offline Pinterest ervaring ontstaan. Kom je ook kijken?

The Pin Gallery
Eyecandy - get visual tickled by pure and tasteful images
12 t/m18 augustus, 10.00 - 18.00 uur
Lauriergracht 154, Amsterdam
Gratis entree

Pinterest als marketingtool
Pinterest is het online medium om via moodboards nieuws te ontdekken, te verzamelen en te delen. Het won vooral snel aan populariteit bij vrouwen, maar intussen vinden steeds meer mannen, organisaties, bedrijven en shops hun weg naar Pinterest. Naast de persoonlijke accounts zijn onlangs dan ook de bedrijfsaccounts geïntroduceerd. Pinterest wordt steeds belangrijker als marketingtool, voor elke branche. Interesse? Ank vertelt je er graag meer over.