zondag 30 december 2012

Zevenklapper





Prachtig vuurwerk, in elk geval zolang het in de verpakking zit. De combinatie van naturel jute, canvas, karton en traditionele lettertypes maken dit vuurwerk van Coyote Fireworks uitermate geschikt om smaakvol het nieuwe jaar in te knallen. Of het ook een verbluffend resultaat geeft als je het vuurwerk afsteekt? We hopen dat de zevenklapper iedereen geluk brengt!
via Roxy Torres

donderdag 27 december 2012

Vuurwerk

De explosieve aantrekkingskracht van Axe Anarchy for him and her humoristisch in beeld gebracht in deze prijswinnende advertentie. Gold Press Winner in Cannes.
Naar deze en andere spraakmakende advertentiecampagnes

vrijdag 14 december 2012

dinsdag 4 december 2012

Voor iedereen een schoencadeautje!


Download hier gratis onze set met social media iconen. Sommigen zullen de kauwgomballen herkennen van onze workshops, en we stellen ze nu beschikbaar voor iedereen. Vrij om te gebruiken waar je wilt.

maandag 3 december 2012

Blue jeans. 350 jaar spijkergoed.





Nederland is een echt jeansland. We hebben er zelfs een eigen woord voor: spijkerbroek. In bijna ieders kledingkast is ten minste één exemplaar te vinden, sterker nog: Nederlanders dragen het grootste aantal jeans per hoofd van de bevolking. Hoewel bij de spijkerbroek vrijwel meteen gedacht wordt aan cowboys, mijnwerkers en de goldrush, valt er veel meer over te vertellen. In de tentoonstelling in het Centraal Museum in Utrecht komen onderwerpen aan bod zoals denim in de 17de eeuw, het DNA van de spijkerbroek, innovatie, duurzaamheid, jeans couture en natuurlijk streetwear.

Blue Jeans - 350 jaar spijkergoed
Centraal Museum, Utrecht
24 november 2012 - 10 maart 2013