vrijdag 20 juli 2012

Uitnodiging: workshop social mediaIn het buitenland? De wereldomroep en een muntjestelefoon waren tot jaren terug nagenoeg je enige keuzes om niet helemaal verstoken te blijven van nieuws uit je dagelijkse omgeving. Dat is inmiddels wel anders. Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn en andere social media domineren de dag. In je vrije tijd en op het werk. Allemaal leuk, maar wat kunnen social media zakelijk betekenen? Hoe zorg je voor interactie, hoe vind en bind je klanten? Wat levert het je op?

Wanneer de zomer ten einde is, namelijk donderdag 11 oktober, biedt 2d studio in vorm samen met de kennishebbers van Liyou een workshop social media. Gratis. Waar u niet leert een tweet te verzenden, een Facebook-account te openen of uw LinkedIn-profiel te vullen. Maar waar u wel leert dat u niet slechts één keuze hoeft te maken, maar dat u - bijna asociaal - mag graaien in de online-middelen. Graag zelfs. We leren u in enkele uren dat de ene keuze de andere versterkt. En hoe u dat aan kunt pakken en zo dichter bij uw doelen komt.

Interesse? We houden u graag op de hoogte van de details. Een e-mail met uw naam en bedrijfsnaam is voldoende om een uitnodiging te ontvangen.