maandag 31 oktober 2011

Winnaar Twittercontest is 2d studio in vormDe winnaar van de Twittercontest van De Ondernemer is Charlotte van der Heijden van reclamebureau 2d studio in vorm. Haar ontwerp is voortaan te bewonderen op het Twitteraccount van deOndernemer.nl!

Het gebruik van social media is voor deOndernememr.nl niet meer weg te denken. Voor hun nieuwe Twitterpagina schreef deOndernemer.nl een wedstrijd uit waarbij iedereen een ontwerp kon opsturen. Ons ingestuurde ontwerp werd als één van de vijf genomineerd. Op deOndernemer.nl werd vervolgens gestemd op het mooiste ontwerp.

Het ontwerp van onze stagiaire Charlotte won met maar liefst 49% van de stemmen. Het idee achter haar ontwerp? ‘Na de briefing ging ik aan het schetsen met een balpen. Ik bedacht me toen dat veel ondernemers dat doen onder het werk of terwijl ze telefoneren, het zogenaamde droedelen. Daarom heb ik allerlei voorwerpen die te maken hebben met ondernemen, geschetst met pen en daar de achtergrond van gemaakt.’ De droedels zijn een uiting van creativiteit, en daar beschikken gelukkig ook veel ondernemers over. Voor ons reden genoeg het ontwerp in te zenden. Met succes! Hoe de verdeling van de stemmen over de 5 genomineerde ontwerpen is, zie je hierboven.