dinsdag 7 juni 2011

Vacature Multimedia vormgever / ontwikkelaar bij 2d


Multimedia vormgever / ontwikkelaar; als het beestje maar een naam heeft. Veel waarde aan een titel hechten wij niet, des te meer aan de rol die iemand in ons team vervult. Kom jij onze [tover]kracht uitbreiden met je kennis van 'magic media'?

Wij zoeken...
een creatieve geest MBO+ voor het realiseren van multimediatoepassingen om te communiceren, producten te commercialiseren, informatie uit te wisselen, op afstand te werken of klanten op te volgen. Het aantal werkuren overleggen we graag met je, maar is echt minimaal 24 uur.
Je hebt een grondige kennis van moderne multimediatoepassingen en -technieken. Je bent creatief, flexibel, nauwkeurig. Verder ben je communicatief en innovatief en heb je een goede kennis van Nederlandse en Engelse taal.

Je beheerst:
- Photoshop, Dreamweaver of andere HTML-editor
- HTML(5)
- CSS(3)
- Javascript/jQuery
- Flash
- Actionscript 3
- Flex 4 / MXML
- Wordpress

Uiteraard heb je minimaal basiskennis van ZMO / Social media en PHP / MySQL. Het optimaliseren van afbeeldingen voor het web is ook een koud kunstje voor je.
Als je dan ook nog vertrouwd bent met Adobe Illustrator, Adobe Fireworks, Motiongraphics, 3D software (bv. Maya, 3ds Max) en/of Adobe After effects is dat mooi meegenomen. Je bent in het bezit van Rijbewijs B.

Wij bieden...
een verantwoordelijke, zelfstandige functie met alle ruimte voor initiatief. Ook voor persoonlijke en vakinhoudelijke groei binnen ons informeel en professioneel team is volop ruimte. Je werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers in een prettige en inspirerende omgeving.

In de praktijk...
ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en realiseren van webapplicaties, websites en digitale nieuwsbrieven. Je kent en beheert de talrijke mogelijkheden en beperkingen van de multimedia. Je gebruikt deze kennis in combinatie met je creativiteit. Je verbindt tekst en beeld dusdanig dat ze de aandacht van bezoekers trekken. Op basis van de behoeften van de gebruiker, de opgegeven inhoud en de huisstijl van de opdrachtgever, ben je in staat zelfstandig een multimediatoepassing te maken. Zo nu en dan onder flinke tijdsdruk. Je bent enthousiast en je schroomt niet om hard te werken.
Onze projectleider is je aanspreekpunt; van hem ontvang je de briefing en aan hem koppel je tijdig terug. Voor de vormgeving werk je nauw samen met onze ontwerpers. Je hebt echter veel ruimte voor eigen inbreng. Als je zo leergierig bent met betrekking tot de nieuwste media als we hopen, dan zal dat geen enkel probleem zijn.

Reageer snel...
of wil je eerst weten of 2d studio in vorm bij je past? Op onze website krijg je een indruk van ons bedrijf én van ons creatief team. Interesse? Mail je sollicitatie met je motivatie en CV t.a.v. Ank Klis zodat wij ook een indruk van jou kunnen krijgen. Je gegevens worden uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons!

Afb. via Where Is The Cool