zaterdag 27 februari 2010

Desso neemt Parade en Bonaparte over


Desso Group, al bijna 20 jaar trouwe opdrachtgever van 2d studio in vorm, heeft onlangs de Enia Carpet NL Holding BV overgenomen. In 2009 zetten de winstgevende onderdelen van Enia Carpet NL Holding BV € 50 miljoen om. Onder de merknamen Parade en Bonaparte ontwikkelt, produceert en verkoopt Enia topkwaliteit tapijt voor de consumentenmarkt, met name in Nederland, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Ook verkoopt Enia tapijt voor de Europese kantorenmarkt. 



Momenteel is Desso al marktleider op het Europese vasteland voor tapijttegels voor de kantorenmarkt. Desso heeft bovendien een sterke wereldwijde positie op de markt voor hotels, cruiseschepen en luchtvaartmaatschappijen.

Samen met Enia zal Desso hun gezamenlijke business versterken. Met de toevoeging van de merken Parade en Bonaparte wordt Desso ook marktleider op de Nederlandse tapijtmarkt voor consumenten.

Deze foto dateert uit ca. 2004. Het model op de foto is Joop, de kater van Ank. Hij vond onze fotoshoot helaas iets minder geslaagd dan Desso.

dinsdag 16 februari 2010

Blind spot


Blind Spot: leuke blog waar je kunt lezen over de laatste innovatieve ideeën om de consument te bereiken.

zondag 14 februari 2010

Message on a bottle

Leuk om te geven, leuk om te krijgen, deze prachtige en opvallende fles Franse wijn. Elk nummer staat voor een eigen streek en druivensoort. Makkelijk om je favoriet te onthouden!
Maar wat het nog leuker maakt: elke fles heeft een unieke QR code. Je kunt daarmee een persoonlijke boodschap meesturen. Deze moderne streepjescode kan een foto, video of tekstbestand bevatten. De ontvanger van de fles kan de code lezen met de camera van een mobiele telefoon of door de code in te voeren op 94wines.com. Ideaal als origineel cadeau, relatiegeschenk of promotionele activiteit!

Wil je weten welke wijn het beste bij jou past? Doe de test! Aan de hand van een aantal korte vragen wordt bepaald welke wijnen uit het assortiment het beste bij jouw smaak passen. Sla je WineID op in je profiel en je vrienden weten altijd de juiste wijn voor je mee te nemen!

vrijdag 12 februari 2010

Quotes


Meer mooi vormgegeven citaten vind je hier.

donderdag 4 februari 2010

Marcel Wanders


Marcel Wanders ontwierp een indrukwekkende collectie voor Target. Blader maar eens door dit boekwerk.

dinsdag 2 februari 2010

Nieuw: Apphabet


Niet alleen mooi voor iPhone- of iPod-gebruikers, dit font van Ine Reijnen, gemaakt van App icons. 'Cause I love Apps', zegt ze. Nou, wij ook.