dinsdag 18 mei 2010

Heb Made lief

In het centrum van Made ontwikkelt Volksbelang Made een uniek plan: Plukmadehof! Het plan biedt met 26 koop- en huurwoningen, verdeeld over drie types, een interessante keuze voor starters en jonge gezinnen. Plukmadehof is een prachtige locatie voor starters die een slimme woonstap willen maken.


Made is de grootste van zes dorpskernen die de gemeente Drimmelen vormen. In de nabijheid van Oosterhout en Breda en met de Biesbosch op fietsafstand biedt Made het beste van verschillende werelden. 
Cofier vroeg 2d studio in vorm om alle communicatiemiddelen te ontwikkelen. We waren meteen enthousiast over het project en formuleerden de kernwaarden die als uitgangspunt dienen: Eigen wijze, durf, inspiratie en kleurrijk.

We ontwikkelden een laagdrempelig en informatief woningmagazine met een inhoud en uitstraling die aansluit bij de doelgroep. Op een luchtige en toegankelijke manier vestigen we zo de aandacht op de leefomgeving, de zakelijke aspecten van het kopen van een woning, het materiaalgebruik en de interieurmogelijkheden van de 3 woningtypes.

Omdat starters en jonge gezinnen veel gebruik maken van internet realiseerden we ook een website. Met banners bij makelaars en de woonwinkel wordt lokaal de aandacht op de woningen gevestigd. Advertenties zorgen regionaal voor bekendheid van Plukmadehof. Een eigenwijs stukje Made.