vrijdag 2 oktober 2009

Ontdek de wereld van spreekwoorden en gezegden

ZEGGET® geeft een frisse draai aan Nederlandse spreekwoorden, gezegden & uitdrukkingen en creëert t-shirts, boeken, gadgets, schoolitems en een website die kinderen, jongeren en zelfs volwassenen op het lijf is geschreven.

Voor bedrijven is het mogelijk de ZEGGET® producten te personaliseren met je bedrijfslogo of -naam. Leuk als relatiegeschenk, maar bijvoorbeeld ook goed inzetbaar in de sport of tijdens evenementen.

Op 1 september 2009 lanceerde ZEGGET® www.zegget.nl. Een interactieve community-site voor jong Nederland (je bent zo jong als dat je je voelt!) met vernieuwende producten, originele e-cards, ringtones, (mobile) wallpapers, een digitaal spreekwoordenboek, polls, wedstrijden en acties maar ook up-to-date weetjes en nieuwsfeiten. Er is ook een webshop waar ZEGGET® haar ‘special made’ t-shirts aanbiedt. Zoveel mensen zoveel wensen. ZEGGET® speelt hier op in.

ZEGGET® mikt erop het Nederlandse spreekwoord nieuw leven in te blazen, zodat ze als een lopend vuurtje door het land gaan en de educatieve waarde ervan op een eigentijdse en toegankelijke manier benadrukt wordt.
www.zegget.nl