dinsdag 11 augustus 2009

Josien Broeren op Belgisch servies

De kleurrijke ontwerpen van kunstenares Josien Broeren prijken op een set glazen en kopjes met bijpassende schoteltjes. Onlangs zette zij niet alleen haar handtekening op haar eigen kunstwerken, maar ook onder een samenwerkingsverband met de Belgische firma Aerts, bekend van lifestyleconcept Salt & Pepper.

Aerts haalt met Josien een nieuwe kunstenares in huis. Onder haar eigen label brengt de kunstenares vier kunstglazen en dito kopjes met schoteltjes op de markt. Voor Josien is het glas altijd halfvol, en dat is te zien in haar vrolijke, kleurrijke ontwerpen. Tijdens het drinken hebben de nieuwe Josienkopjes nog een extra verrassing in petto. Met elke slok komen dan woorden in zicht. Eenmaal leeg staat er een po√ętische tekst te lezen. Zo is het kopje leeg en tegelijk het gemoed vol. Een nieuwe manier om van koffie en thee te genieten. Deze kopjes vol wijsheid zijn per vier verpakt in een cadeaudoos in Josienstijl. Kunstig en kleurrijk, dus.
“Josien” kunstglazen en “wijze koppen” zijn vanaf eind september te koop in zaken in huishoudelijke artikelen en warenhuizen. Advies verkoopprijs: 6 kopjes en schoteltjes € 19,90 euro, 4 glazen € 9,90.