vrijdag 31 juli 2009

Wie denkt u wel dat u bent?


2d studio in vorm organiseert op 10 september 2009 een ontbijtworkshop over de basis van uw bedrijfsidentiteit. De eerste aanmeldingen zijn al binnen en het aantal plaatsen is beperkt. Interesse? Meld u dan snel aan en lees er hier alles over!


Ontbijtworkshop 10 september

Wie denkt u wel dat u bent? En wat denken anderen van u? En is dat wel wat u wilt dat ze van u denken? Met ‘u’ bedoelen we dan natuurlijk uw organisatie. Met de juiste kernwaarden en bijbehorende beelden in gedachte, kan iedereen in uw organisatie uitdragen wat de organisatie wenst. Ook alle communicatiemiddelen - intern en extern - worden op die gedeelde kernwaarden afgestemd. Met als gevolg dat iedereen die met uw organisatie in contact komt, precies dat beeld krijgt, wat u voor ogen hebt. U trekt de juiste medewerkers en de juiste klanten!

Word wat u wilt zijn!
Tijdens onze ontbijtworkshop ontdekt u in een kleine groep wat kernwaarden voor uw organisatie kunnen betekenen en hoe we gezamenlijk die treffende kernwaarden in woord en beeld vaststellen. Als basis voor te nemen acties; volledig afgestemd op úw wensen en mogelijkheden.

Aanmelden voor Donderdag 10 september 2009, van 8:00 uur tot 10:00 uur